X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Despre ce a vorbit adjunctul secretarului de stat al SUA la Tiraspol?

24 apr. 2018,, 18:00   Politică
4854 3

La Tiraspol a avut loc întrevederea ministrului adjunct al Afacerilor Externe al nerecunoscutei RMN Alexandr Steţiuk cu adjunctul secretarului de stat pentru diplomație publicăal SUA Sharon Hudson-Dean.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe al nerecunoscutei RMN Alexandr Steţiuk, salutînd invitații, a menţionat disponibilitatea dialogului cu partea americană privind problemele actuale ale interacțiunii în sfera culturală și umanitară, transmite Noi.md. "Sînt realizate o serie de proiecte și direcții, legate de diplomația culturală.În cadrul Universităţii de Stat din Tiraspol "T. Şevcenco"funcţionează cu succes Centrul de limbă engleză și cultură americană, au loc anual Festivaluri ale filmului american, evoluează diverse grupuri de muzică și interpreți din SUA", a menţionat diplomatul.

În cadrul discuției, interlocutorii au făcut schimb de opinii cu privire la realizarea unei serii de proiecte și programe culturale, implementate de SUA în Transnistria. Alexandr Steţiuk le-a povestit, de asemenea, diplomaților americani despre situația actuală în procesul de negociere dintre Chișinău și Tiraspol. Alte detalii ale întîlnirii nu au fost făcute publice.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?