X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Reacţia lui Chiril Gaburici după izbucnirea celor două incendii din capitală

20 apr. 2018,, 18:48   Societate
3199 3

În contextul incendiilor care au avut loc astăzi la Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie din cadrul Academiei de Științe a Moldovei și Complexul „Lunedor”, ministrul Economiei și Infrastructurii a reacţionat.

Chiril Gaburici, a cerut conducerii Agenției pentru Supraveghere Tehnică să prezinte un raport cu privire la verificările stării antiincendiare a clădirilor, efectuate pînă acum.

De asemenea, Chiril Gaburici a indicat conducerii Agenției să prezinte un plan de acțiuni privind verificarea antiincendiară a clădirilor cu menire socială, informarea cetățenilor despre normelor antiincendiare și respectarea acestora.

Totodată, ministrul a cerut angajaților Serviciului 112 să reducă la maxim timpul de reacție la apelurile de urgență. Chiril Gaburici a solicitat de la conducerea Serviciului 112 informații cu privire la apelurile preluate de la lansarea numărului unic de urgență 112 și timpul de reacție la acestea.

Amintim că pompierii au intervenit astăzi, 20 aprilie, cu autospecialele cu apă, la două incendii puternice care au izbucnit în municipiul Chișinău.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?