Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Candidaţii care luptă pentru funcţia de primar al oraşului Bălţi

20 apr. 2018,, 12:50   Politică
7334 1

Ca în capitală, o bătălie mare pentru fotoliul de primar se dă şi la Bălţi, acolo unde şase candidaţi au fost înregistraţi în cursa electorală, notează Noi.md.

În calitate de candidaţi la funcția de primar de Bălți au fost înregistrați: Arina Spătaru de la „Platforma DA“, fostul viceprimar Alexandr Usatîi - din partea Partidului Socialiştilor, candidatul din partea „Partidului Nostru“ şi primarul interimar al orașului Bălți, Nicolae Grigorișin.

Au depus, de asemenea documentele reprezentantul Partidului Unității Naționale (PUN) Sergiu Burlacu şi candidatul din partea Partidului Şor Pavel Verejan, precum și vice-președintele „Partidului Nostru“ Elena Griţico, în calitate de candidat independent.

Din momentul depunerii documentelor Consiliile electorale de circumscripție au la dispoziție șapte zile pentru a examina documentele și pentru a lua deciziile referitor la înregistrarea acestora.

Candidații au dreptul să-şi înceapă campania electorală din momentul înregistrării. Alegerile primarilor din cele două orașe și cinci sate vor avea loc pe data de 20 mai.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?