X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

La Los-Angeles au fost premiate cele mai bune seriale din sezonul 2012-2013 (FOTO)

24 sep. 2013,, 10:28   Showbiz
4463 0
Foto : society.lb.ua
Aceasta a fost pentru prima dată cînd producţia AMC "Breaking Bad" a cîştigat premiul pentru "cel mai bun serial-dramă", în timp ce este pentru a patra oară consecutiv cînd "Modern Family" (ABC) cîştigă premiul Emmy pentru "cea mai bună comedie".

Jeff Daniels, care joacă rolul unui realizator TV în producţia HBO "The Newsroom", a cîştigat premiul pentru cel mai bun actor într-un serial-dramă, în timp ce Claire Danes a obţinut premiul Emmy pentru cea mai bună actriţă într-un serial-dramă, pentru interpretarea unui agent CIA suferind de personalitate bipolară în "Homeland".

HBO a cîştigat detaşat şi la categoriile dedicate miniseriilor TV, cu filmul despre pianistul Liberace - "Behind the Candelabra".

Astfel, Michael Douglas a cîştigat premiul pentru cel mai bun actor, pentru interpretarea din acest film, unde apare alături de Matt Damon. "Behind the Candelabra" a mai cîştigat premiile pentru cel mai bun film TV şi cel mai bun regizor în această categorie - Steven Soderbergh.

Laura Linney a cîştigat premiul pentru cea mai bună actriţă într-un film de televiziune, pentru rolul din "The Big C: Hereafter" (Showtime).

În categoriile dedicate comediilor, Julia Louis-Dreyfus a cîştigat premiul pentru cea mai bună actriţă, pentru al doilea an consecutiv, pentru rolul din producţia HBO "Veep", iar Jim Parsons a cîştigat premiul pentru cel mai bun actor, pentru rolul din producţia CBS "The Big Bang Theory".

Totodată, premiile pentru roluri secundare au revenit actorilor Ellen Burstyn, pentru "Political Animals" (film/ miniserie TV), James Cromwell, pentru "American Horror Story: Asylum" (film/ miniserie TV), Bobby Cannavale, pentru "Boardwalk Empire" (serial-dramă), Anna Gunn, pentru "Breaking Bad" (serial-dramă), Tony Hale, pentru "Veep" (serial-comedie) şi Merritt Wever, pentru "Nurse Jackie" (serial-comedie).

Duminică seară au mai fost acordate, printre altele, premii Emmy pentru cel mai bun realiy-show ("The Voice", NBC), dar şi cel mai bun program de varietăţi ("The Colbert Report", Comedy Central).

The Academy of Television Arts & Sciences, organizatorul galei Emmy, a acordat, duminică seară, premii pentru 26 de categorii. Alte trofee, grupate în 77 de categorii tehnice, reunite sub numele Creative Arts Awards, au fost decernate pe 15 septembrie.

În topul producătorilor, HBO conduce cu 27 de premii Emmy, urmat de CBS cu 16 premii, NBC cu 11 premii, Showtime cu 7 premii şi ABC cu 4 premii.

În ceea ce priveşte programele TV, "Behind The Candelabra" conduce în topul premiilor Emmy cu 11, urmat fiind de "Boardwalk Empire" - 5, "Cea de-a 66-a gală a premiilor Tony" - 4, "Saturday Night Live" - 4 şi "The Big Bang Theory" - 3.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?