Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Leguma care vindecă rănile şi luptă cu cancerul

20 apr. 2018,, 02:01   Sănătate
6697 0

Una din bolile cele mai crunte pentru o femeie este cancerul la sîn.

Afecțiunea poate fi prevenită, nu și vindecată, prin o serie de remedii naturiste, iar pe lista alimentelor care lupta cu formarea nodulilor mamari cancerigeni se numără și varză roșie.

Varza roșie conține o serie de vitamine și minerale esențiale. Este plină de antioxidanți întrucît conține 85% din necesarul zilnic de vitamina C plus 20% din necesarul de vitamina A.

Vitamina C are efecte anticancerigene și antiimbatranire și ajută la îmbunătățirea sistemului imunitar. Puțînă lume știe că, de pildă, varză roșie conține mai multă vitamina C decît portocalele sau decît varză verde. Atunci cînd introduci varză roșie in salată ta, nu doar că îi oferi o savoare specială, ci îți protejezi și corpul de radicalii liberi care încurajează formarea tumorilor canceroase.

De asemenea, varză roșie este recomandată și pentru bolile gastrointestinale. Conținutul ridicat de fier și sulf, minerale care curată aparatul digestiv, bolile stomacului devin istorie. În plus, această varză mai conține și sulforafan, un compus chimic care poate bloca apariția cancerului la colon.

Poți aplică comprese cu varză pe răni deschise, cicatrici sau zone cu puroi pentru a vindecă simptomele acestora.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?