X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Candu, mesaj critic pentru un eurodeputat

19 apr. 2018,, 16:29   Politică
7926 11

Spicherul Andrian Candu a criticat dur intenția eurodeputatului român Cristian Preda de a bloca în Parlamentul European acordarea asistenței macrofinanciare Moldovei, notează Noi.md.

Politicianul a calificat drept „scandaloasă” această tentativă, acuzîndu-l pe deputatul european de faptul că urmărește interesele proprii în detrimentul celor ale cetățenilor Republicii Moldova.

„Acest individ își urmărește interesele proprii sau interese înguste de partid și le pune mai presus decît interesele cetățenilor, relația de asociere dintre Moldova și UE. Mă adresez acestui individ pe nume Preda să înceteze, deoarece întotdeauna în România a existat o susținere a Republicii Moldova, indiferent de culoarea politică și perioadă. Din cauza unor indivizi ca acest Preda, există schimbări în percepție. Îl rog să înceteze să manipuleze opinia publică”, a reacționat Candu.

El s-a arătat convins că asistența macrofinanciară va fi alocată Moldovei în timp util. „Sînt sigur că după ce vor fi încheiate toate procedurile tehnice, banii vor veni”, a adăugat Candu.

Menționăm că rezoluția menită să blocheze asistenţa financiară pentru Moldova a fost depusă în Parlamentul European în octombrie anul trecut de către deputatul grupului PPE Cristian Preda. Propunerea de a supune votului această rezoluție a fost însă respinsă de Parlamentul European.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?