X 
Cutremure stiri: 506

Roskomnadzor a inclus rețeaua Facebook în registrul de site-uri interzise

20 sep. 2013,, 08:30   Ştiinţă şi IT
3478 0
Foto : citynews.ro
Site-ul Facebook a fost înscris în registrul de site-uri interzise în Rusia, transmite agenția de știri ITAR-TASS, citîndu-l pe reprezentantul serviciul federal Roskomnadzor, Vladimir Pikov.

Potrivit lui Pikov, site-ul de socializare ar putea fi blocat în cazul în care compania nu va elimina în termen de trei zile încălcările constatate.

Pe adresa Roscomnadzor au parvenit aproximativ 10 de cereri cu solicitarea de a introduce rețeaua Facebook în registrul unic de site-uri interzise, însă majoritatea lor au fost respinse.

"Examinării au fost supuse trei cereri care nu sînt legate de publicitatea amestecurilor de fumat. În două dintre acestea, compania Facebook a eliminat deja încălcările, iar în ce privește a treia cerere – link-ul este inclus în registru", a spus Pikov.

Pe 16 septembrie, utilizatorii rețelei sociale au raportat despre publicitatea amestecuri de fumat, văzută pe paginile lor. Spotul redirecționa la site-ul pe care aceste amestecuri puteau fi cumpărate.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав