Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Persoanele care călătoresc în Rusia fără viză, obligate să dețină o mie de dolari?

14 sep. 2013,, 13:32   Externe
5628 0
Foto : icdn.lenta.ru
Deputații din adunarea legislativă din Sankt-Petersburg au introdus în Duma de Stat un proiect de lege care obligă cetățenii străini care intră în Rusia fără viză să dețină la data intrării în țară mijloace bănești în valoare de cel puțin 36 000 ruble (minimul de existență stabilit în Federația Rusă înmulțit la șase – 6 131 ruble x 6), circa 1000 de dolari, informează RIA Novosti.

Această sumă, potrivit inițiativei deputaților din Sankt-Petersburg, ar trebui să fie plasată în contul bancar al cetățeanului străin sau apatridului care se află în FR. Ca dovadă a executării prescripțiilor persoana trebuie să prezinte un document care confirmă că deține banii.

De notat faptul că, în ultimii ani, Rusia înăsprește în mod activ politica de imigrare. Astfel, în primul trimestru al anului 2014 va intra în vigoare o lege care va modifica normele ce reglementează șederea temporară. Documentul va fi eliberat numai în cazul în care solicitantul va prezenta Serviciului Federal de Imigrare contractul de muncă.

În plus , Serviciul Federal de Imigrare a elaborat un proiect de decret cu privire la noile reguli de selecție a cetățenilor străini pentru a obține un permis de ședere în Rusia. Potrivit acestui document, candidaților li se vor acorda puncte pentru vîrstă, educație, experiență profesională, cunoștințe de limba rusa, studii și experiență de lucru în Rusia, existența ofertei de muncă și a rudelor în Rusia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?