Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

Jasmin se pregătește pentru ce e mai rău

27 mar. 2018,, 10:29   Societate
25131 3

Jasmin a cîntat piesa "Zvezdnoie leto" la concertul aniversar al compozitorului Ilia Reznik.

După spectacol, cîntăreața a comunicat cu jurnaliștii și a povestit despre situația ei financiară. Potrivit promoter-ilor, Jasmin cîștigă pentru o evoluarea în scenă de la 12 pînă la 15 mii de euro. Dar ea le plătește salariul muzicanților și dansatorilor ei, de aceea ea nu are, practic, niciun ban în plus.

"Nu, eu nu adun bani pentru zile negre, nu am întotdeauna posibilitatea să-mi fac rezerve, dar pun niște bani deoparte pentru studiile copiilor mei. Mă pregătesc, ca să spunem așa, pentru ce e mai rău. Cine știe ce se poate întîmpla, iar eu știu că în orice caz le voi putea oferi studii bune, să le angajez repetitori, să le achit cercurile și secțiile".

Jasmin este mama a doi fii, Mihail și Miron, și a fiicei Margarita. Tatăl lui Miron este controversatul om de afaceri cu o reputatie dubioasa Ilan Șor.

Mihail studiază la MGHIMO. În pofida acestui fapt, cîntăreața insistă ca el deja să înceapă să-și caute un post de lucru, deoarece este sigură că ar trebui să-și cîștige singur banii de buzunar.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?