X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Cel mai influent om din SUA: "Sfîrşitul se apropie. Asistăm la NOUA ORDINE MONDIALĂ"

14 sep. 2013,, 03:48   Externe
18230 2
Foto: i1.wp.com
America este ţara tuturor posibilităţilor, a libertăţii şi a visurilor împlinite. Dar tot de aici vin teorii ale conspiraţiei care se răspîndesc cu repeziciune în întreaga lume.

Cine a provocat atentatele de la 11 Septembrie? Cine conduce de fapt America? Ce se ascunde în spatele celor mai controversate legi adoptate de Congres? sunt doat cîteva subiecte care ridică semne de întrebare şi atrag atenţia oamenilor.

Stew Webb, un "cercetător" în domeniul conspiraţiilor pretinde că a primit de la familia Rockefeller un email trimis prin intermediul Rockefeller Global Communications.

Nu se ştiu circumstanţele prin care acest e-mail a ajuns în posesia lui Stew, dar lucrurile descrise în el pun într-o altă lumină evenimentele petrecute.

Iată cîteva rînduri din scrisoare:
From: “Rockefeller Global Communications” <admin@rockefeller.com.au>
To: <stewwebb@*****.net>
Date: Thu, 21 Mar 2002 20:27:55 +1000
Subject: The Countdown to Armageddon (Numerotarea inversă pînă la Armagedon)

Pentru marea umanitate,

Timpul sfîrşitului se apropie. Că vă place sau nu, toţi trebuie să ne înfruntăm destinul. Pe 11 septembrie 2001, lumea a fost martora începutului sfîrşitului. Ceea ce am văzut şi am experimentat nu va fi nimic faţă de dezastrul care urmează să vină.
(...)Noul Sistem se apropie. Singura întrebare e următoarea: veţi alege să fiţi acolo sau veţi continua pe calea distrugerii? Depinde doar de voi. Agenda este inevitabilă şi va trebui să înduraţi pentru a ajunge acolo. Aşa că gîndiţi-vă profund.

E viitorul vostru. Şi poate veţi face bine cu toţii.

Fratele vostru,
A.I.Rockefeller

Rockefeller Global Communications
www.rockefeller.com.au

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?