Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Ambasadorul britanic refuză să plece la întîlnirea de la Ministerul rus de Externe

21 mar. 2018,, 12:15   Externe
2448 2

Ambasadorul britanic nu va participa la întîlnirea de la Ministerul rus de Externe, pe 21 martie, în cazul otrăvirii lui Serghei Skripal și a fiicei sale. Ambasada britanică a declarat că se gîndește la posibilitatea participării la nivel de lucru.

Ambasadorul britanic în Federația Rusă, Laurie Bristow, va ignora întîlnirea de la Ministerul rus de Externe cu privire la situația legată de otrăvirea ex-spionului Serghei Skripal și a fiicei sale la Salisbury. Anunțul a fost făcut azi, 21 martie, de către Ambasada Marii Britanii la Moscova, transmite agenția RIA Novosti, citată de Noi.md.

„Ambasadorul britanic nu va participa la reuniunea de astăzi la Ministerul rus de Externe și examinăm posibilitatea participării la nivel de lucru”, au afirmat reprezentanții Ambasadei.

Anterior, purtătorul de cuvînt al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a informat că la 21 martie, la Ministerul rus de Externe va avea loc reuniunea tuturor ambasadorilor țărilor străine acreditate în Federația Rusă, unde va fi anunțată poziția Moscovei în cazul Skripal.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?