Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Bloggerii moldoveni au organizat un flash mob în susţinerea producătorilor de vin

12 sep. 2013,, 12:51   Societate
3629 1
Foto: vimeo.com
În seara zilei de miercuri, bloggerii moldoveni au organizat un flash mob, în centrul capitalei, în susţinerea producătorilor de vin.

Potrivit Agenţiei "Infotag", 15 bloggeri au venit la acţiune cu c]te o sticlă de vin în asortiment şi au scandat "Susţinem vinul moldovenesc!".

Unul dintre participanţii la acţiune, Nicolae Apostu, a menţionat că "în rezultatul embargoului impus de Rusia vor avea de suferit nu doar producătorii de vin din Moldova, dar şi consumatorii din Rusia".

"Anume din acest considerent, blogerii au decis să organizeze această acţiune prin intermediul reţelelor sociale şi să susţină producătorii autohtoni", a declarat el.

Bloggerul Valeriu Paşa consideră că "poporul Rusiei nu poartă nicio vină pentru acţiunile serviciului federal sanitar rus, însă vor avea de suferit şi cetăţenii, care vor fi privaţi de posibilitatea de a servi vinuri moldoveneşti".

"Bloggerii din Moldova au decis să susţină producătorii autohtoni, dar şi să-i invite pe cetăţenii ruşi în Moldova pentru a degusta şi procura vin", a menţionat el.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?