Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Mai multe mijloace de transport, rămase blocate în nămeţi (VIDEO)

19 mar. 2018,, 10:30   Societate
3128 0

Pe parcursul ultimelor 24 de ore, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit pentru tractarea mijloacelor de transport blocate în nămeți.

Potrivit datelor colectate din subdiviziunile teritoriale, au fost efectuate 32 de acțiuni de deblocare a autoturismelor pe tronsoane de drum din raioanele Rezina, Șoldănești, Ungheni, Dubăsari, Hîncești, UTA Găgăuzia, Edineț, Anenii Noi, Ialoveni, Nisporeni, Criuleni, Telenești, Cahul, Căușeni și din municipiul Chișinău.

Printre mijloacele de transport deblocate au fost și şase ambulanțe solicitate pentru ajutor. Cele mai multe acțiuni de deblocare a autoturismelor și camioanelor au fost înregistrate în apropierea localităților Mereșeni și Fundul Galbenei, din raionul Hîncești. Pe parcursul nopții, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, în comun cu Poliția Națională, a format un comandament de monitorizare a tuturor porțiunilor de drum dificile.

Traseele inspectate de către angajații MAI au fost pe drumurile Chișinău – Anenii Noi – Căușeni – Ștefan Vodă, Chișinău – Leușeni, Traseul R3 M3 Zona de Sud. Potrivit informației furnizate de Administrația de Stat a Drumurilor, la lucrările de curățare au fost implicate 319 unități de tehnică și 621 de persoane, care au împrăștiat 3063 de tone de material antiderapant.

La lucrările de prevenire și lichidare a consecințelor situațiilor excepționale pe parcursul nopții ai fost antrenați 680 de salvatori și pompieri, dar și peste 500 de polițiști. Oamenii sînt rugați în continuare să asculte mesajele autorităților, iar în situații de risc, să apeleze serviciile 901, 902 și 903.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?