Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Autoritățile municipale vor procura de urgență material antiderapant

17 mar. 2018,, 14:30   Capitala
2566 0

Membrii Comisiei pentru situaţii excepţionale din municipiul Chișinău au luat astăzi decizia de a achiziţiona, în mod de urgenţă, o cantitate suplimentară de material antiderapant, pentru a putea asigura curăţarea străzilor de ninsorile anunțate începînd cu ziua de duminică, 18 martie.

La ședina comisiei respective au participat pretorii de sector şi operatorii de salubrizare din cadrul administraţiei publice locale a municipiului Chişinău.

Un comunicat de presă al Primăriei Chișinău anunță că primarul interimar, Silvia Radu, a atenţionat pretorii de sector, Regia „Exdrupo” şi Regia locativ-comunală să fie pregătite de intervenţie şi să acţioneze conform planului stabilit.

Radu a solicitat să se intervină imediat ce se va schimba vremea, pentru a asigura curăţarea arterelor principale, a celor secundare pe unde circulă transportul public şi căile de acces către localităţile suburbane, dar și toate trotuarele.

Centrul de găzduire și orientare a persoanelor fără domiciliu stabil, din str. Haltei, 2 este pregătit de a face faţă creşterii numărului persoanelor ce vor solicita adăpost, în situaţia cînd temperatura aerului va coborî.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?