Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3998

Dodon i-a transmis un mesaj de felicitare președintelui chinez

17 mar. 2018,, 12:45   Politică
2715 1

În numele poporului Republicii Moldova, șeful statului Igor Dodon l-a felicitat pe Xi Jinping cu prilejul realegerii sale în funcţie de preşedinte al Republicii Populare Chineze, notează Noi.md.

”Sînt convins că această realegere reconfirmă atașamentul poporului chinez pentru cursul de dezvoltare a țării, promovat pe durata mandatului precedent.

De asemenea, țin să-mi exprim aprecierea față de contribuția Excelenței Voastre la consolidarea relațiilor dintre țările noastre, în mod consecvent și dinamic, atît la nivel bilateral, cît și multilateral, dar și gratitudinea față de asistența oferită de Republica Populară Chineză.

Folosind deosebita ocazie, doresc să reiterez deplina disponibilitate a Republicii Moldova de a aprofunda potenţialul existent moldo-chinez în toate domeniile prioritare, spre beneficiul ambelor popoare.

Dorindu-Vă multă sănătate şi realizări în îndeplinirea misiunii responsabile de conducere a Republicii Populare Chineze, precum și adresînd urări de prosperitate și pace tuturor cetățenilor chinezi, Vă rog să primiţi, Excelenţă, asigurarea înaltei mele consideraţii”, se arată în mesajul lui Dodon.


Menționăm că Xi Jinping a fost reales sîmbătă la preşedinţia Chinei pentru al doilea mandat de cinci ani, după un vot în unanimitate, el fiind singurul candidat la funcţia supremă în stat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?