Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Știați că interpretului Ion Paladi are doi frați la fel de talentați? (FOTO)

11 sep. 2013,, 14:51   Showbiz
6324 1
Foto : apropomagazin.md
Interpretul de muzică populară Ion Paladi are doi frați mai mici: Costel, de 27 de ani, și Petru, de 25 de ani. Aceștia sînt la fel de talentați, dar încă visează la faima pe care o are celebrul lor frate.

Deși cînd erau copii visau toți trei să devină mari fotbaliști, treptat, tatăl lor, Gheorghe, a reușit să le cultive interesul față de muzică. Iar rezultatele au fost pe măsură. Astfel, Costel Paladi, pe cînd avea doar 18 ani, a realizat primul său album, „Măiculiţă, pentru tine”, pe care i l-a dedicat mamei sale, Eugenia. Majoritatea melodiilor de pe CD sînt semnate de el şi de fratele Ion. Albumul așa și nu a fost lansat. Acum Costel intenţionează să-i dea o haină nouă şi să-l lanseze oficial în viitorul apropiat.

Mai mult, surprizele nu se opresc aici: tot Costel a mărturisit în exclusivitate pentru apropomagazin.md că, pînă la sfîrşitul acestui an, fraţii Paladi pregătesc un trio inedit. În prezent, ei lucrează la melodie şi la aranjamentele muzicale, iar cînd totul va fi gata, melomanii vor rămîne plăcut surprinși.

Pînă atunci, în timp ce Ion Paladi este solicitat și la noi, și în afara țării, Costel și Petru participă împreună la diverse petreceri, mai ales la nunți.
0
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?