Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Duminică, la Chişinău va avea loc Moldova Autumn Fashion Walk 2013

10 sep. 2013,, 14:16   Showbiz
3931 1
Foto : instyle.md
Show-ul de modă Moldova Autumn Fashion Walk 2013 va avea loc duminică la Chişinău, în incinta hotelului Leogrand. Acest eveniment de caritate este organizat de Clubul Internaţional al Femeilor din Moldova (CIFM) în parteneriat cu Asociaţia APIUS, cu suportul proiectului Creşterea Competitivităţii şi Dezvoltarea Întreprinderilor II (CEED II) al Agenţiei Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID).

Potrivit Agenţiei "Infotag", care face trimitere la organizatorii evenimentului, show-ul de caritate este organizat pentru a patra oară şi face parte din cadrul campaniei "Din inimă: branduri de Moldova". Scopul acestor acţiuni este de a promova brandurile din Moldova şi de a motiva consumatorii să achiziţioneze haine, încălţăminte şi accesorii produse în Moldova. În calitate de modele vor ieşi pe podium diplomaţi, femei de afaceri, politicieni, sportivi celebri şi artişti, împreună cu reprezentanţi ai Clubului Internaţional al Femeilor din Moldova (CIFM).

Autumn Fashion Walk 2013 se desfăşoară sub patronajul primei doamne a Republicii Moldova, doamna Margareta Timofti. La show vor fi prezentate peste 25 de branduri moldoveneşti şi colecţii pret-a-porter ale tinerilor designeri şi studenţi. Banii colectaţi în cadrul evenimentului vor fi utilizaţi pentru a susţine educaţia în domeniul industriei uşoare.

Biletele pentru acest eveniment pot fi procurate începînd cu 10 septembrie, inclusiv prin intermediul poştei electronice sau SMS. Prețul biletelor variază între 200 şi 320 de lei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?