X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4022

Filat despre acuzațiile în cazul BEM și AIC: Un fals ordinar

6 sep. 2013,, 15:29   Politică
7691 7
Foto : noi.md
Liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, califică acuzațiile în cazul Aeroportului Internațional Chișinău și cel al Băncii de Economii drept false. Declarația a fost făcută în cadrul unui interviu pentru ”Moldpres”, transmite NOI.md.

Întrebat dacă ar avea implicații în aceste cazuri, Vlad Filat a răspuns negativ. ”Reprezintă un fals ordinar, nu au nimic în comun cu realitatea. Le-aș sugera celor care vin cu astfel de declaraţii să aducă şi dovezi, deşi știu bine și eu, şi ei că respectivele acuzații sînt absurde şi neîntemeiate. Important acum este ca banca şi aeroportul să se dezvolte, iar pentru ca lucrurile să fie anume aşa, avem instituţii responsabile ale statului. Ca şi oricare cetăţean al Republicii Moldova, eu îmi doresc să fie valorificate investiţiile ce vin, să se dezvolte economia şi, cel mai important, să fie create noi locuri de muncă. Iar celor ce vin cu speculaţii la această temă le-aş recomanda să se concentreze pe soluţionarea problemelor cu care se confruntă oamenii, dar nu să se ocupe cu prostii”, a precizat Vlad Filat.

Anterior, mai mulți lideri și analiști politici declarau că Vlad Filat ar fi implicat în cazul de deetatizare a BEM și cel de concesionare a Aeroportului Internațional Chișinău.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?