X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 166
Transnistria stiri: 1415

Mass-media: Constantin Habenski s-a căsătorit în secret (FOTO)

5 sep. 2013,, 15:39   Showbiz
3641 0
Foto: topnews.ru
La cinci ani de la moartea primei soții, celebrul actor rus Constantin Habenski a decis să se recăsătorească cu actrița de teatru Olga Litvinova.

Potrivit ziarului "Moskovski Komsomoleț", Litvinova este o tînără "destul de modestă, foarte drăguță, tăcută ". În trupa teatrului ea are roluri de planul al treilea într-o serie de spectacolele ale Teatrului Artistic din Moscova. Ea s-a produs în roluri episodice în filmele "Atentie, vorbește Moscova" , "Fonograma pasiunii" , "Viața e una", "Pierderea dublă". În momentul de față, actrita este implicată în filmarea peliculei "La atingere".

Este de remarcat faptul că artistul de 41 de ani, a făcut cunoștință cu aleasa sa în timpul lucrului în comun asupra pieselor "Vînătoarea de rațe" și "Hamlet". Cu timpul, cei doi s-au mutat împreună, merg în vacanță și participă la evenimente mondene.

Cu toate acestea, nu există o confirmare oficială a căsătoriei lor. Anterior la întrebarea privind căsătoria Olga răspundea: "Sîntem prieteni".

Reamintim, prima soție a lui Constantin Habenski, Anastasi, a murit în 2008 de cancer la creier . Tumoarea letală s-a format în timpul sarcinii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав