Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Un invalid sărac a devenit milionar peste noapte (FOTO)

5 ian. 2018,, 05:01   Externe
5752 1

Un şomer invalid, care trăia în sărăcie, a aflat că a fost dintotdeauna milionar. O pătură din podul bunicii i-a schimbat viaţa.

Viaţa lui Loren Krytzer s-a schimbat în mod definitiv atunci cînd şi-a dat seama că o pătura veche de peste 200 de ani, aparţinînd tribului Navajo, strîngea praf în sufrageria casei sale. A aflat că pătura valoarează în jur de 1,5 milioane de dolari la timp, pentru că situaţia lui devenise extrem de complicată, scriu cei de la CNBC.

Krytzer îşi pierduse un picior în urma unui accident extrem de violent şi trăia într-o casă dărîmată de la marginea oraşului Liona Valley, din California. Astăzi, el locuieşte într-o casă de 250.000 de dolari.

"Vînzarea păturii mi-a dat o nouă şansă la viaţă", a povestit Krytzer celor de la CNBC. Dar acea şansă nu a venit fără provocări neaşteptate, aşa cum ar fi probleme cu taxele sau o dramă de familie.

După ce a cumpărat două case în centrul statului California, bărbatul spune că pierde în jur de 10.000 de dolari pe an doar în urma impozitelor. Fiind eliminat de pe lista celor care sînt eligibili să primească pensie pe caz de boală, Krytzer se gîndeşte să se mute într-o zonă unde taxele sînt mai mici.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?