X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Real Madrid a primit trei oferte pentru Cristiano Ronaldo

4 ian. 2018,, 21:20   Sport
3357 0

Cristiano Ronaldo vrea să plece de pe "Santiago Bernabeu" și a avut o discuție cu Florentino Perez despre posibila despărțire. Deși totul părea doar un zvon în urmă cu cîteva zile, informațiile apărute în ultimele ore par să confirme iminenta despărțire a lui Ronaldo de Real Madrid.

AS, ziarul de casă al Realului a anunțat că gruparea de pe Santiago Bernabeu are 3 oferte pentruCristiano Ronaldo, citînd o declarație a unui reputat jurnalist spaniol și apropiat al portughezului, Edu Aguirre.

"În acest moment, Cristiano Ronaldo are mai multe oferte. Mai exact, trei. Una dintre ele este foarte importantă, iar o hîrtie oficială ar putea sosi pe Santiago Bernabeu chiar în zilele următoare" a precizat Aguirre.

Acesta a adăugat că "este extrem de important ce se va întîmpla în următoarea săptămînă" și că"dacă Real nu va face o mișcare în următoarele 10 zile, va fi foarte complicat ca el să rămînă la Madrid".

Declarația lui Aguirre vine la doar două zile distanță după ce presa din Anglia a scris că starul Realului își caută casă la Londra. Practic, în cazul în care va pleca de la Real Madrid, Ronaldo are șanse mari să revină în Premier League, acolo unde ar fi dorit de Chelsea și Manchester United. O altă formație care s-a interesat de starul lusitan a fost PSG.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?