X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Prejudiciul adus Primăriei din cauza "bradului" nu a fost încă recuperat

28 dec. 2017,, 15:10   Capitala
2704 0

Banii cheltuiți pentru cumpărarea și transportarea bradului din Ucraina vor fi recuperați. Asta a declarat primarul general interimar, Silvia Radu, cu mai bine de o săptămînă în urmă.

Timpul trece, însă aşa şi cei 28 de mii de lei nu au mai apărut în contul Primăriei. Contactat telefonic de NOI.md, şeful Direcției relații publice a Primariei Chișinau, Vadim Brînzaniuc, ne-a dat asigurări că banii vor ajunge, însă cînd anume nici el nu ştie, dar ne-a asigurat că aceştia urmează să fie transferaţi în termen de 30 de zile.

“Conform anexei semnate la contract, agentul economic şi-a asumat să întoarcă toate cheltuielile legate de achiziţionarea bradului şi transportarea acestuia, în total 28 mii de lei. Conform înţelegerii, banii urmează să fie transferaţi în termen de 30 de zile”, a declarat Vadim Brînzaniuc.

Amintim că bradul "chel" a fost adus din regiunea Ivano - Frankivsk, Ucraina pe 2 decembrie şi tot în acea zi a fost înlocuit cu altul care a crescut în curtea unei foste grădiniţe din capitală.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?