Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Motivul pentru care starea lui Schumacher este ținută în secret

28 dec. 2017,, 20:02   Externe
3890 0

Se împlinesc 4 ani de la teribilul accident de schi al lui Michael Schumacher.

Cel mai titrat pilot din istoria Formulei 1 este tratat în locuința familiei sale din Elveția, la 4 ani de la accident.Despre situația din prezent a lui Schumacher se știu puține lucruri. Ultimul anunț oficial a fost acum mai bine de un an, cînd avocatul familiei a dat in judecată o revistă care susținea că Schumacher poate merge.

Ziarul L'Equipe s-a întrebat de ce familia fostului pilot insistă să țină în secret starea acestuia.

„Starea de sănătate a lui Michael nu este o chestiune publică”, a spus reprezentanta acestuia.


De 7 ori campion în Formula 1, Michael Schumacher are mulți admiratori care vor însă să știe în ce stare se află acesta. Iar faptul că informațiile nu sînt publice sporesc interesul pentru ele.

„Lipsa știrilor de orice fel e o insultă pentru toți suporterii”, scrie un suporter către L'Equipe. „A fost o profesie publică, așa că sînt avantaje, dar și dezavantaje. Iar fanii lui vor să știe dacă el se simte mai bine sau dacă se simte tot atît de rău”, mai scrie acesta.

Între timp, familia germanului face orice ca să blocheze orice fel de informație despre condiția pilotului. Jurnaliștii prezenți la o cursa F3 la care a participat fiul lui Michael, Mick, au fost instruiți de mai multe ori să nu pune nicio întrebare legată de tatăl tînarului pilot.

Mick le-a mulțumit fanilor pentru sprijin înainte de Crăciun. „Multe mulțumiri oamenilor care ne-au încurajat să nu renunțăm”, a scris tînărul pe Instagram.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?