Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Vladimir Putin şi-a depus dosarul de candidat la CEC

27 dec. 2017,, 17:20   Externe
1915 0

Vladimir Putin, care doreşte să candideze la al patrulea mandat în alegerile prezidenţiale din martie 2018, şi-a depus miercuri, în faţa camerelor de filmat ale televiziunilor, dosarul de candidat la Comisia Electorală Centală, relatează AFP.

Aşezat la un birou, preşedintele rus şi-a prezentat zîmbind paşaportul unui membru al Comisiei care l-a primit, i-a transmis un dosar cu documente, care au fost verificate, inclusiv unul justificativ cu privire la venituri, şi a schimbat cîteva cuvinte cu el, potrivit news.ro .

”Documentele au fost primite, mulţumesc, Noroc şi un An Bun!”, a conchis membrul Comisiei.

Putin, în vîrstă de 65 de ani, candidează ca independent în alegerile de la 18 martie, în care porneşte ca mare favorit – în lipsa unei concurenţe reale – şi care îl vor ţine la putere pînă în 2024, la un sfert de secol după ce a fost desemnat preferatul lui Boris Elţîn.

Peste 20 de candidaţi au anunţat că vor să-l înfrunte pe Vladimir Putin în acest scrutin.


Urmează, astfel, să fie primiţi în cursă liderul partidului de extremă dreapta LDPR Vladimir Jirinovski, candidatul Partidului Comunist Pavel Grudinin sau jurnalista apropiată opoziţiei liberale Ksenia Sobceak.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?