Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Încă o deputată se retrage din politică

27 dec. 2017,, 13:11   Politică
10752 7

După expirarea mandatului de deputat în anul 2018, liberal-democrata Maria Ciobanu se va retrage definitiv din politică, informează NOI.md.

Anunţul a fost făcut astăzi de către Ciobanu pe o reţea de socializare. Ea a remarcat că „așteaptă expirarea mandatului de deputat ca pe o izbăvire”.

„Anul 2017 a fost pentru mine unul de dezamăgiri profunde, de constatare (a cîta oară?) că politicienii trăiesc într-o altă dimensiune, că politica este murdară, pentru că prea mulți dintre acei „aleși” de cei mulți sînt murdari. Anul 2018 va fi ultimul an în care voi mai fi în politică. M-am schimbat atît de mult, încît sînt momente în care nu mă mai recunosc. Am ajuns să cred în sinceritatea a cîțiva oameni, îi pot număra pe degete, pe care îi știu de o viață. În rest, au fost doar niște însoțitori pasageri prin viață, pe care nu i-am cunoscut niciodată cu adevăratelea”, a scris Ciobanu.

Deputata afirmă că retragerea din politică este o deicizie bine chibzuită, care îi va reda viaţa de odinioară.

„Aștept expirarea mandatului de deputat ca pe o izbăvire. Voi avea nevoie de mult timp pentru a reveni la ceea ce eram odată: om care trăiește printre oameni, nu printre hiene care sînt gata să te sfîșie din simplul motiv că nu ești ca ei…”, a adăugat ea.


Maria Ciobanu a acces în Parlament pe lista PLDM, în urma alegerilor din 2014.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?