Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Cei mai cotați actori ai anului 2017

28 dec. 2017,, 04:02   Externe
4150 0

Ediția rusă a revistei Forbes a alcătuit topul celor mai cotați actori ai anului 2017. Lista se bazează pe datele site-ului Box Office Mojo, care urmărește ce sume au fost încasate la box-office, comunică revista miercuri, 27 decembrie.

Lider s-a dovedit a fi Vin Diesel – încasările totale de la filmele cu participarea lui s-au ridicat la 1,6 miliarde de dolari, iar cele mai mari încasări le-a avut filmul "Fast and Furious-8".

"Cel de-al doilea loc, de asemenea, datorită faptului că s-a produs în "Fast and Furious-8" i-a revenit lui Dwayne Johnson, iar a treia poziție a topului este ocupată de actrița, care a jucat rolul principal în filmul "Miracle Woman" Gal Gadot. O contribuție semnificativă la rezultatul său l-a avut și participarea la "Justice League", menționează autorii ratingului.

În top zece au intrat asemenea actori precum: Emma Watson, Johnny Depp, Daisy Ridley, Tom Holland, Chris Pratt, Chris Hemsworth și John Boyer.

"Super-eroii și jedi aduc un profit deloc rău distribuitorilor de filme, dar totuși cele mai multe încasări le aduc actorii filmelor de acțiune", rezumă publicația.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?