X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Meghan Markle, într-o rochie de 56.000 de lire sterline (FOTO)

23 dec. 2017,, 02:06   Externe
3955 0

Prințul Harry și Meghan Markle au publicat mai multe fotografii oficiale care marchează logodna.

Ținutele actriței americane au ajuns rapid în atenție, mulți afirmînd că aceasta a ales o rochie „demnă de o prințesă”. Prețul acestei rochii se ridică la aproximativ 56.000 de lire sterline, notează Daily Mail.

Actrița în vîrstă de 36 de ani a ales să poarte o rochie a brandului britanic Ralph & Russo, care a atras atenția, mai ales că în partea de sus este ușor transparentă. Cu toate acestea, alegerea nu a fost deloc criticată, ci din contră a fost apreciată ca fiind o alegere îndrăzneață pentru o viitoare membră a familiei regale britanice.

Această rochie a fost realizată manual, „în mii de ore”, după cum notează Daily Mail. Prețul este unul pe măsură. Rochia brandului Ralph & Russo costă aproximativ 56.000 de lire. După ce prețul a ieșit la iveală, Palatul Kensington a precizat că ținuta nu a fost cumpărată de Casa Regală, ci de Meghan.

Ralph & Russo este un brand de lux, care are este condus de doi australieni. Meghan Markle nu este prima vedetă care le cumpără creațiile. Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie, Jennifer Lawrence, Jessica Biel sau Blake Lively au ales și ele ținute ale acestui brand.


Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că s-au logodit la începutul lunii noiembrie. Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai 2018 la Capela St. George a Castelului Windsor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?