Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Ambasadorul SUA la Chișinău, despre viitorii miniștri ai Guvernului

22 dec. 2017,, 08:38   Politică
6129 12

James Pettit, ambasadorul SUA la Chișinău, a dat de înțeles că remanierea din Guvern este un lucru pozitiv pentru societatea din Republica Moldova, mai ales că noile candidaturi propuse au demonstrat că au experiență.

„Mulți sînt foarte capabili, au demonstrat în trecut că au experiență. Deja foarte curînd trebuie să vedem reformele necesare și eu sper că odată cu noul Cabinet vom vedea acest lucru”, a punctat oficialul în cadrul emisiunii „În PROfunzime” de la postul de televiziune ProTV Chișinău.

Totodată, acesta a precizat următoarele cu referire la faptul că Uniunea Europeană a anunțat că oferă 36,3 milioane de euro ca suport bugetar pentru Republica Moldova: „Nu este corect să criticăm constant Guvernul: că nu au făcut nimic, că nu au reușit să facă cîteva realizări. Eu, personal, nu vreau să critic. Consider că trebuie să colaborăm strict cu Guvernul, atunci cînd este vorba despre fondul necesar. Au început reforma administrativă. Au făcut schimbări necesare la sistem pensionar, pentru care trebuia curaj politic. Este numai un început...”.

Emisiunea poate fi urmărită integral mai jos:

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?