X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Fost angajat al Pentagonului: E posibil să nu fim singuri pe pămînt

20 dec. 2017,, 01:33   Externe
3670 0

Un fost angajat al Pentagonului care a condus un program guvernamental de cercetarea a potențialelor OZN-uri a declarat că el crede că există dovezi ale existenței vieții extraterestre pe Pămînt, scrie CNN.

„Credința mea personală este că există dovezi foarte convingătoare că s-ar putea să nu fim singuri „, a declarat Luis Elizondo într-un interviu pe „Erin Burnett OutFront” al CNN.

Mai multe articole publicate în weekend de către The New York Times și Politico arată că Pentagonul a dezvoltat un program numit Identificarea amenințării Aviatice Avansată. Acest program a fost inișiat de senatorul Harry Reid, D-Nevada, care a ajutat la finanțarea acesteia după ce a vorbit cu un prieten și un donator politic care deține o companie aerospațială și a spus că crede în existența unor extratereștrii.

Elizondo a declarat pentru New York Times că a demisionat din cadrul Departamentului Apărării în octombrie, în semn de protest față de ceea ce el a numit secretizarea excesivă a programului și opoziția internă față de acesta, după ce finanțarea a fost întreruptă în 2012.

Fostul oficial al Pentagonului a declarat luni că nu poate să vorbească în numele guvernului, dar a sugerat puternic că există dovezi care l-au împiedicat să excludă posibilitatea ca aeronave extraterestre au vizitat Pămîntul.


„Aceste aeronave – le vom numi aeronave – arată caracteristici care nu se află în prezent în inventarul american și nici în niciun inventar străin despre care știm că”, a spus Elizondo despre obiectele pe care le-au cercetat.

El a spus că programul a încercat să identifice ceea ce s-a văzut, fie prin intermediul unor instrumente sau rapoarte ale martorilor oculari, iar apoi „să constate și să determine dacă aceste informații reprezintă o potențială amenințare la adresa securității naționale”.

Fostul oficial al Pentagonului a declarat că a identificat avioane „anormale” care „sfidează aparent legile aerodinamicii”.

„Lucruri care nu au servicii de zbor evidente, nici forme evidente de propulsie și manevre în moduri care să includă manevrabilitate excesivă dincolo de, să spunem, forța G sau ceva biologic”, a spus Elizondo.

Raportul Times despre programul guvernamental privind OZN-urile a inclus și clipuri în care apar piloți care observă un obiect misterios. Unul dintre aceștia, Comandorul în rezervă David Fravor, a declarat pentru CNN că a observat un obiect care arăta ca un „Tic Tac lung de 12 metri” care se manevra rapid și își schimba direcția în timpul unui zbor în 2004.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?