X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Interpreţii Adrian Ursu şi Ionel Istrati pleacă în turneu în SUA

17 dec. 2017,, 16:45   Showbiz
5517 0

Interpreţii Adrian Ursu şi Ionel Istrati pleacă într-un turneu în Statele Unite ale Americii. Timp de două săptămîni ei vor încînta moldovenii din şase mari oraşe americane cu repertoriul său. Cei doi spun că au decis să meargă în turneu după ce au primit numeroase cereri de a organiza concerte peste ocean.

De Revelion, Adrian Ursu şi Ionel Istrati vor cînta în faţa moldovenilor care trăiesc în Chicago. Urmează Sacremento în dara de cinci ianuarie şi Seattle în şase ianuarie. În data de 12 ianuarie cei doi vor ajunge la New York. Iar pe 13 şi 14 ianuarie vor invita la horă moldovenii din Baltimore şi Orlando.

"Moldovenii din America ne-au invitat la ei. Vom cînta alături de Ionel Istrati cele mai cunoscute melodii ale noastre, dar şi melodiile de muzică populară şi uşoară pe care oamenii le ţin minte încă din copilărie. Invităm oamenii şi la horă, invităm oamenii să cînte împreună cu noi melodiile pe care le cunosc şi dacă va trebui vom cînta eu melodiile lui Ionel şi Ionel melodiile mele", a spus interpretul Adrian Ursu.

Artiştii spun că vor avea şi numeroase surprize pentru public.

"Sunt foarte, foarte mulţi moldoveni şi romîni în SUA şi cu drag venim să le cîntăm cele mai cunoscute hituri şi cele mai cunoscute melodii în limba romînă, limba rusă şi engleză de ce nu. Eu o să cînt mai mult muzică modernă, Adrian o să cînte mai mult populară, o să facem aşa ca publicul să nu să se plictisească. De sărbători tot timpul lumea iubeşte surprize, o să fie o surpriză", a afirmat interpretul Ionel Istrati.


Adrian Ursu şi Ionel Istrati vor fi remuneraţi dublu pentru concertele susţinute, însă spun că este puţin probabil că se vor întoarce cu banii acasă deoarece au de vizitat o mulţime de locuri frumoase.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?