X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Un avocat cere pedepsirea celor care l-au condamnat pe Hristos (VIDEO)

6 aug. 2013,, 11:04   Externe
3294 1
Foto: mpinteractiv.ro
Un avocat din Kenya vrea să dea în judecată Italia, Israelul, pe împăratul Tiberiu şi pe Pilat din Pont, pentru faptul că l-au condamnat la moarte pe Iisus Hristos în urma unui „proces nedrept”, scrie newsru.com.

Dola Indidis, fost purtător de cuvînt al magistraţilor din Kenya, e dispus să meargă pînă la Tribunalul de la Haga, pentru a-i face, spune el, dreptate Mîntuitorului. Indidis vrea ca ucigaşii lui Iisus să fie găsiţi vinovaţi, mai notează sursa. „Este datoria mea să redau demnitatea Mîntuitorului. Încerc să fac dreptate în cazul lui Iisus”, a declarat avocatul.

Indidis susţine că Hristos a fost discriminat în momentul în care a fost judecat, iar drepturile sale fundamentale au fost încălcate. Avocatul îşi bazează tot procesul pe informaţiile din Biblie, pe care le consideră de necombătut. „Dovezile că Iisus a fost asasinat şi că împăratul Tiberiu şi Pilat din Pont sînt vinovaţi se găsesc în Biblie, nu putem să discredităm Biblia”, susţine Indidis.

Avocatul e conştient că împăratul Tiberiu şi Pilat din Pont nu mai pot fi condamnaţi, deoarece sînt morţi de mii de ani, dar consideră că ţara pe care au reprezentat-o, actuala Italie, trebuie să răspundă în faţa legii.

Procesul a fost deja respins în Kenya, dar Indidis e convins că îşi va găsi dreptatea la Haga. „Sînt şanse mari ca procesul să aibă succes, sper să fie judecat în timpul vieţii mele. Dacă lupţi pentru o cauză dreaptă, nu trebuie să fii descurajat dacă nimeni nu te înţelege”, a declarat Indidis.

Cu toate acestea, Curtea Internaţională de Justiţie a precizat, printr-un purtător de cuvînt, că nu are jurisdicţie în acest caz. „Nici măcar teoretic nu putem lua în considerare acest caz”, a arătat Tribunalul de la Haga.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?