Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Vlad Filat a transmis un nou mesaj

16 dec. 2017,, 11:45   Politică
10249 3

Fostul premier al Republicii Moldova, Vlad Filat, a transmis un mesaj prin intermediul avocatului său, Igor Popa, în cadrul emisiunii „Cutia neagră” de la TV8. Mesajul a fost scris, după ce Curtea Supremă de Justiție a respins recursul în anulare în dosarul fostului premier.

„Decizia Curții Supreme de Justiție de a nu admite recursul în anulare demonstrează încă odată că tot acest dosar a avut la bază un scenariu - eliminarea mea din viața politică și încercarea de a-mi pune în sarcină responsabilitatea pentru tot ce s-a întîmplat rău în Republica Moldova. Recunosc că în primul caz au reușit. Dar, după cum am mai zis, încercarea de a mă face responsabil de toate relele nu le-a reușit și nici nu avea cum.

Mai devreme sau mai tîrziu, totul, dar absolut totul se va clarifica! Cu nume, cu subiect și predicat.

Este regretabil că s-a ajuns atît de departe, însă eu continui să cred în oameni și în adevăr”, mesajul lui Vlad Filat, citit de Igor Popa.

Anterior, Vlad Filat a depus și o plîngere la Curtea Europeană a Drepturilor Omului. Fostul prim-ministru a invocat că pe parcursul procesului de judecată i-au fost încălcate mai multe drepturi garantate de Convenția europeană a drepturilor omului.


Fostul lider PLDM a fost condamnat în iunie 2016 la nouă ani de închisoare cu executare, după ce a fost găsit vinovat de trafic de influență și corupere pasivă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?