Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

PDM și PLDM s-au apucat serios de muncă

3 aug. 2013,, 14:30   Politică
6197 14
Foto: mpinteractiv.ro
Partidul Democrat din Moldova și Partidul Liberal Democrat din Moldova au dat start ieri, 2 august, școlilor de vară. În cazul PDM, aceasta vizează membrii democrați din cadrul administrației publice locale. Cît privește PLDM, școala se axează pe instruirea membrilor Organizației de Tineret, transmite NOI.md cu referire la serviciile de presă ale acestor partide.

Astfel, PDM desfășoară școli de vară pe teme politice și administrative. Membrele Organizației de femei a PDM participă la cursuri și dezbateri în cadrul Școlii de vară “Eleganță politică”, eveniment deschis de către ministrul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, Valentina Buliga. De asemenea, primari democrați participă la cursuri și dezbateri privind provocările din domeniul administrației publice locale, în cadrul Școlii de vară “Guvernare locală = Democrație funcțională”.

La rîndul său, PLDM organizează seminare și întîlniri cu oficiali de rang înalt pe diferite teme cu tinerii liberal-democrați. Aceștia au ca scop principal schițarea a 14 priorități în domeniul tineretului pentru anul viitor. Printre oaspeții Școlii de vară ”14 pentru 2014” se numără liderul PLDM, Vlad Filat, ministrul Agriculturii, Vasile Bumacov, deputatul liberal-democrat, Valeriu Streleț și alții.

Ambele partide au programate școlile de vară pentru o durată de 3 zile, începînd cu data de 2 august și pînă pe 4 august curent.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?