Poroșenko: Evenimentele din jurul lui Saakașvili m-au șocat

Poroșenko: Evenimentele din jurul lui Saakașvili m-au șocat

Președintele Ucrainei, Petro Poroșenko, susține că a fost șocat de situația privind încercările eșuate a poliției de a-l reține pe fostul guvernator al regiunii Odesa, Mihail Saakașvili. Acesta și-a exprimat emoțiile printr-o postare pe Twitter.

„Credeam că sînt foarte greu de surprins, însă ceea ce a auzit ieri o țară întreagă, i-a șocat pe toți. Desigur, îi mulțumesc Serviciului de Securitate și Procuraturii Generale pentru munca lor profesională privind apărarea intereselor și statalității naționale”, a declarat Poroșenko în cadrul festivităților organizate cu ocazia Zilei Forțelor Armate ale Ucrainei, ce au loc astăzi, 6 decembrie, în regiunea Lviv.

Totodată, acesta a menționat că președintele și Guvernul respectă dreptul oamenilor la protest pașnic.

„Cel mai mult bucură faptul că poporul ucrainean a depistat compania finanțată din banii Rusiei încă mai devreme decît oamenii legii, astfel au ignorat acel protest din fața Radei Supreme. Armata nu întreține frontul pentru ca dușmanii să acționeze pe la spate. Noi vom combate mereu astfel de încercări, și eu simt această susținere din partea societății”, a punctat președintele Ucrainei. 

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load