Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Meghan Markle a trecut testul „celor mai exigenți membri ai Casei Regale”

7 dec. 2017,, 04:31   Externe
3403 0

Meghan Markle, viitoarea soție a prințului Harry, a trecut cu succes testul celor mai exigenți membri ai Casei regale britanice: cei trei cîini ai reginei Elisabeta a II-a, Willow, Candy și Vulcan, relatează online ziarul spaniol ABC.

După ce a primit binecuvîntarea reginei și a fost anunțată căsătoria cu prințul Harry, care va avea loc în mai anul viitor în capela St. George din Castelul Windsor, lui Meghan Markle îi mai rămînea să treacă un ultim test: aprobarea membrilor cu blană și colți ai Palatului Buckingham.

După cum se știe, cei trei cîini ai reginei nu acceptă pe oricine. Cunoscuți pentru temperamentul lor nervos, protejații reginei au provocat multe incidente cu angajați ai palatului, printre care un șofer, un ceasornicar și cîțiva agenți de pază.

Willow, un corgi galez Pembroke, una dintre rasele cele mai vechi din Marea Britanie, Candy și Vulcan, cei doi dorgi — o încrucișare între rasele corgi și dachshund — s-au arătat imediat prietenoși cu actrița americană.

În pofida temperamentului lor dificil, Markle a reușit să-i cucerească. "Te-au acceptat imediat", a recunoscut prințul Harry în interviul acordat BBC. "Pe mine m-au lătrat timp de 33 de ani, iar la tine imediat ce ai intrat pe ușă au dat din coadă", a recunoscut el.


Nu este de mirare întîmpinarea pe care a primit-o actrița din partea patrupedelor. Markle este o mare iubitoare de animale și o susținătoare fermă a adopției cîinilor. Ea însăși este stăpînă a doi cîini, Bogart și Guy, iar pe unul dintre ei l-a adus cu ea la Londra, fiind în așteptarea și a tovarășului său.

A fost un test foarte important pentru Meghan, avînd în vedere că regina nu se desparte niciodată de cîinii săi pe care îi răsfață ca pe niște copii. Ei au un tratament regesc la palat, beneficiind 24 de ore din 24 de atenția unui majordom, sub privirea atentă a bunicii prințului Harry.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?