X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3994

Fapta ”eroică” a unui tînăr căutat de poliție (VIDEO)

6 dec. 2017,, 13:31   Societate
3576 0

Individul ce apare în imagini este căutat de poliţiştii sectorului Ciocana din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, notează NOI.md.

Acesta este suspectat că ar fi condus o mașină fiind beat criță. Potrivit anchetei, în dimineaţa zilei de 5 septembrie, un echipaj mobil al INP a oprit o mașină pe strada Voluntarilor, la al cărei volan se afla tînărul din imagine. Acesta a fost supus alcotesterului „Drager”, stabilindu-se o concentraţie de alcool în aerul expirat de 0,66 mg/l.

La solicitarea agenţilor de patrulare, individul nu a prezentat niciun act de identitate sau permisul de conducere, prezentîndu-se ca originar din satul Mihailovca, raionul Cimişlia. Automobilul a fost reţinut la parcarea specială, iar toate materialele au fost transmise conform competenţei poliţiştilor sectorului Ciocana. Astfel, în cadrul acţiunilor de urmărire penală, forţele de ordine au constatat că bănuitul a oferit date de identitate eronate agenţilor de patrulare.

Ulterior, poliţiştii au identificat proprietarul automobilului reținut, care s-a dovedit a fi un locuitor al comunei Bubuieci. Acesta ar fi declarat în cadrul audierilor că nu cunoaşte cu certitudine identitatea individului, întrucît s-ar fi cunoscut pentru prima dată la o cafenea, unde ar fi consumat băuturi alcoolice. Iar faptul că acesta se afla la volanul automobilului proprietarul l-ar fi explicat că individul ar fi solicitat să meargă la un prieten din apropiere.


Astfel, s-a dispus iniţierea unei cauze penale pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate, care prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de la 15 000 la 17 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 200 la 240 de ore, în ambele cazuri cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 3 la 5 ani.

Cetăţenii care l-au recunoscut sînt rugaţi să comunice datele la numerele de telefon: 0 790 69 408 / 0 691 50 993.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?