Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3989

Moldova a cucerit patru medalii de aur și două de bronz la Cupa Europei la Muaythai

5 dec. 2017,, 12:10   Sport
2237 0

Luptătorii moldoveni au cucerit patru medalii de aur și trei de bronz la Cupa Open a Europei la Muaythai, care a avut loc în perioada 29 noiembrie – 3 decembrie, în Antalya, transmite IPN.

Moldova a fost reprezentată de șapte luptători și fiecare s-a întors cu câte o medalie. Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere au urcat David Chiperi și Ion Ungurean, care au disputat câte patru lupte, și Igor Duca și Gheorghe Pleșca, cu câte trei lupte disputate.

Luptătorii Vlad Gorbatiuc, Igor Vartic și Marius Covali s-au ales cu medaliile de bronz. La competiție au participat 493 de sportivi din 15 țări.

Federația de Muaythai din Moldova a felicitat sportivii, dar și antrenorii – Andrei Grosu și Vlad Dima, care au contribuit la acest succes.

Președintele Federației de Muaythai din Moldova, Artur Grosu, a remarcat că 2017 este un an fructuos pentru sportivii moldoveni, după ce vara, la Campionatul Mondial Juniori în Thailanda, Moldova a câștigat două medalii de aur, trei de argint, un sportiv clasat pe locul cinci și trofeul „Rising Star".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?