S-a prezentat la vamă cu documente false

S-a prezentat la vamă cu documente false

O persoană a încercat să traverseze frontiera de stat cu acte false, însă planurile i-au fost zărădnicite de Poliția de Frontieră, notează NOI.md.

Totodată, în urma desfășurării activităților de supraveghere și control la frontiera de stat, prevenire și combatere a migrației ilegale și a infracționalității transfrontaliere, angajații Poliţiei de Frontieră, pe parcursul a 24 de ore, au înregistrat următoarele acțiuni ilegale: trei persoane au încălcat regimul de frontieră și cel al punctelor de trecere; cinci cetățeni străini au depășit termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova; o persoană a prezentat documente falsificate la traversarea frontierei de stat; cinci conducători auto au încălcat regulile de folosire a vinietelor; două persoane aflate în căutare au fost reținute, urmare a informațiilor parvenite de la organele de drept naționale.

În punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 37 608 traversări, dintre care un număr de 22 068 de treceri ale cetățenilor R. Moldova. Traficul mijloacelor de transport a prezentat o valoare de 9 694 de traversări, dintre care străine – 4 807.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load