Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

După ploi, la Botanica s-au surpat bucăți întregi de asfalt, în unele locuri

5 dec. 2017,, 10:01   Capitala
3164 1

Cum a încetat să plouă, au început problemele! După ploile abundente din ultimele zile, pe unele străzi ale capitalei s-au creat nici mai mult, nici mai puțin adevărate tranșee.

Un astfel de tablou poate fi văzut la intersecția străzilor Burebista și Cetatea Albă, unde stratul de asfalt reparat recent s-a surpat.

Strada Burebista, mai aproape de intersecția cu Cetatea Albă, este imposibil de traversat fără să calci într-o băltoacă sau în noroi. Iar prin unele locuri trebuie să sari ca să poți trece. Din cauza ploilor abundente, în multe locuri, sub pămînt s-au dus bucăți întregi de asfalt, cu tot cu drum, bordură și trotuar. În aceste gropi a început deja să se acumuleze și gunoiul.

"Precipitațiile au transformat din nou străzile capitalei într-o pistă cu obstacole. De această dată ploaia nu a cruțat sectorul Botanica. Aici nu au rămas, practic, trotuare. În loc de acesta în asfalt e o gaură de 10 metri. Nu ne rămîne deccît să ne întrebăm a cîta oară despre calitatea suprafeței drumului, chiar dacă ploaia obișnuită creează obstacole pentru pietoni", povestește corespondenta RTR Moldova Natalia Fomin.

În baza exemplului străzii Burebista, unii locuitori ai Chișinăului judecă despre calitatea reparației străzilor din întregul oraș.




0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?