X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Un florist din Moldova s-a remarcat la un campionat de talie internațională (FOTO/VIDEO)

3 dec. 2017,, 13:02   Societate
5182 2

Cristian Hahlovschii, un tînăr florist din Republica Moldova, a reușit să cîștige premiul „Simpatia publicului” la un campionat floristic al țărilor CSI, desfășurat recent la Soci, relatează NOI.md.

Flowers World International CIS Sochi Russia Cup’2017, i-a adunat pe cei mai buni floriști din spațiul CSI și nu numai, care și-au arătat măiestria în domeniul pe care îl cunosc cel mai bine, cel în care o compoziție florală se echivalează cu o adevărată artă.

La campionat au participat floriști din Rusia, Moldova, Italia, Belarus și Kîrgîstan.

Deși Cristian Hahlovschii a reușit să aducă acasă premiul „Simpatia publicului”, dar nu premiul cel mare, pentru el acesta înseamnă mult mai mult, deoarece, după cum spune chiar el, publicul este cel care vede rezultatul final, iar juriul apreciază fiece etapă.

Pentru florisul din Moldova campionatull a fost unul unic, pentru că șansa de a participa la un asemenea eveniment reprezintă o bună oportunitate de a cunoaște nu doar oameni noi, dar și de a învăța lucruri noi.


Potrivit Carolinei Tihohod, director general al companiei Mille Fiori, cea care împreună cu cu președintele Aster Club Roma, Ludmila Posiletcaia, nu doar că l-a susținut în această competiție, dar și a contribuit financiar ca floristul să ajungă la această competiție, susține că, în pofida faptului că în țara noastră nu există o școală floristică, totuși avem foarte multe talente care merită a fi promovate și susținute.

Campionatul Flowers World International CIS Sochi Russia Cup’2017 a fost organizat de renumitul florist de talie internațională Araik Galstean, dar și de Ivan și Aliona Bazin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?