Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3986

Mesajul de felicitare transmis de Igor Dodon lui Klaus Iohannis

1 dec. 2017,, 09:51   Politică
3090 9

Președintele Republciii Moldova, Igor Dodon I-a adresat un mesaj de felicitare, omologului său român, Klaus Iohannis cu prilejul Zilei Naționale a României, anunță NOI.md

STIMATE DOMNULE PREȘEDINTE,

Îmi face o deosebită plăcere să Vă adresez, în numele poporului Republicii Moldova şi al meu personal, cele mai sincere și cordiale felicitări cu prilejul Zilei Naționale a României, însoțite de urări de pace și prosperitate pentru poporul român.

Folosesc această ocazie pentru a-mi exprima aprecierea pentru caracterul constructiv al relaţiilor tradiţionale de prietenie și cooperare moldo-române, bazate pe principii de parteneriat şi susţinere reciprocă. Totodată, țin să Vă aduc sincere mulțumiri pentru suportul acordat de România Republicii Moldova.

Am ferma convingere că și pe viitor vom menţine un dialog politic activ, iar raporturile de prietenie şi colaborare existente între ţările noastre vor continua să se dezvolte şi să se consolideze pe multiple planuri, spre beneficiul ambelor state.


Dorindu-Vă frumoase realizări în activitatea Dumneavoastră de mare răspundere, Vă rog să acceptați, Excelență, asigurarea înaltei mele considerații”, scrie în mesajul șefului statului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?