Șoferul unui microbuz din Chișinău a blocat ușile și s-a dus cu toți pasagerii la poliție

Șoferul unui microbuz din Chișinău a blocat ușile și s-a dus cu toți pasagerii la poliție

Şoferul unui microbuz de pe ruta 113 a contribuit la reţinerea unui hoţ de buzunare, după ce individul a sustras portmoneul cu bani din buzunarul unei adolescente de 16 ani.

Incidentul a avut loc pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica, cînd victima a depistat lipsa portmoneului în buzunar, comunicînd şoferului de microbuz. Respectiv, el a blocat uşile microbuzului şi s-a deplasat la Inspectoratul de Poliţie Botanica, unde au intervenit angajaţii şi au reţinut un individ de 36 ani. Asupra lui a fost depistat portmoneul victimei.

El s-a dovedit a fi originar din regiunea transnistreană, anterior fiind reţinut şi documentat de poliţişti pentru infracţiuni analogice. În cadrul acţiunilor de urmărire penală şi de investigaţii s-a constatat că bănuitul ar mai fi fost implicat în cel puţin trei cazuri de pungăşii, comise în transportul public urban.

El este cercetat penal pentru pungăşie şi riscă o pedeapsă cu  amendă în mărime de la 13 000 lei la 17 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de pînă la 2 ani.

 

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load