X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Munteanu: Silvia Radu și-ar fi instalat un „post de poliție” lîngă birou

29 noi. 2017,, 14:11   Capitala
2730 3

Vicepreședintele Partidului Liberal Valeriu Munteanu susține că primarul interimar Silvia Radu și-a pus un „post de poliție” chiar la ușa biroului, relatează NOI.md.

Potrivit lui, primarul general interimar a instalat de dimineață la intrarea pe holul unde este biroul primarului general un nou post de poliție, cu însărcinarea clară să nu treacă nimeni prin zonă, spre a-i tulbura liniștea uzurpatoare a doamnei.

Mai mult decît atît, Munteanu susține că pentru aceasta din bugetul primăriei vor fi cheltuiți peste 32 de mii de lei lunar.

„Oare la ce i-ar servi doamnei atîtea măsuri de precauție, de cine se ascunde?”, a comentat liberalul.

Potrivit șefului Direcției relații publice a Primăriei Chișinău, Vadim Brînzaniuc,nu e vorba despre un nou post de poliție: „Pînă acum postul de poliție era la intrarea în Primărie. Acest post a fost scos de aici acum cîțiva ani și acuma fost instalat din nou. Nu este la ușa biroului, pur și simplu este la scări, cînd urci de la parter la etaj. Acest lucru a fost făcut la inițiativa Poliției, pentru a asigura ordinea publică”, a declarat Vadim Brînzaniuc pentru Realitatea.md.


Totodată, purtătorul de cuvînt al Primăriei capitalei susține că numărul angajaților de la poliție care să asigure ordinea publică în instituție nu a fost suplinit, astfel, nu vor fi făcute cheltuieli suplimentare: „Cum aveam pînă acuma doi polițiști... doar că deja unul stă jos și altul, la etaj”, a precizat funcționarul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?