Maradona a fost furat

Maradona a fost furat

Peste trei milioane de euro i-au dispărut din conturi.

 

Giannina Maradona este acuzată de tatăl său, Diego Maradona, de furt, fotbalistul susţinînd că i-au fost sustrase 3,4 milioane de euro din conturi. Totul s-ar fi petrecut la îndemnul fostei sale soţii, Claudia Villafane, mama Gianninei şi Dalmei, susține bărbatul.

„Vi se pare logic ca una dintre fiice să facă o călătorie în timpul procesului? În plin proces pentru fraudă, Giannina Maradona a plecat din Argentina, luni, 31 august, şi a revenit câteva ore mai tîrziu. Ce a făcut în acea zi de luni în Uruguay? Turism?

Vă spun eu, are un cont în Uruguay, ia banii şi îi pune în alt cont. Dacă aşa stau lucrurile, dacă banii sunt acolo, atunci nu există altă opţiune decît plasarea în detenţie”, a declarat avocatul lui Diego, Matias Morla, potrivit Dcnews.

Imediat după ce Maradona a cerut arestarea fetei sale, Giannina a reacționat pe Twitter. „Ei ştiu unde locuiesc şi pot veni când vor. Vă mulţumesc pentru mesajele călduroase. Eu sunt împăcată cu mine, i-am iertat lucruri mai grave şi voi proceda la fel”, a scris Giannina.

 

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load