Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Ufologii au făcut publică "hartă" posibilei invazii a extratereștrilor (FOTO)

25 noi. 2017,, 19:00   Externe
4525 0

Un grup de "conspirologi" a publicat pe Internet așa-numita "hartă interactivă" a invaziei extraterestre pe Pămînt.

Potrivit informațiilor de pe portalul proiectului "OZN Stalker", au fost colectate date despre obiectele zburătoare neidentificate din diferite țări ale lumii. Autorii proiectului au marcat pe hartă punctele cu explicații, cînd și unde a fost văzut obiectul necunoscut, însoțite, totodată, de note cu comentariile martorilor oculari.

În informațiile de precizare ale hărții este indicat faptul că doar în anul 2017 au fost înregistrate aproximativ 84 mii de astfel de apariții "inexplicabile", cu 12% mai multe decît în anul precedent. Pe portal există, de asemenea, posibilitatea de a mișca harta și de a urmări informațiile din diferite țări și orașe, din întreaga lume.

Astfel, pe teritoriul Ucrainei în acest moment au fost marcate cîteva puncte, în apropiere de: Kiev, Lugansk, Kremenciug, Jitomir și alte orașe. Făcînd click pe imaginea "farfuriilor zburătoare" puteți afla data, locul exact și să citiți comentariile martorului ocular.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?