X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Cetățean moldovean prins la frontieră cu 50 de mii de țigări de contrabandă

24 noi. 2017,, 16:01   Societate
2432 0

Un tînăr a fost prins în apropiere de frontiera de stat în flagrant delict cum transporta trei colete cu țigări de contrabandă, notează NOI.md.

Deconspirarea activității infracționale a rezultat grație informației operative dispuse de ofițerii de investigație ai Direcției regionale NORD.

În seara zilei de ieri, 23 noiembrie 2017, polițiștii de frontieră au declanșat mai multe acțiuni pe linia prevenirii și combaterii transportului ilicit de bunuri la frontiera ”verde”. Astfel, la ieșirea din satul Șireuți, echipa Poliției de Frontieră a observat, cu ajutorul dispozitivelor speciale, pe timp de noapte, un bărbat care se deplasa spre rîul Prut. Acesta transporta trei colete voluminoase. O perioadă de timp acțiunile acestuia au fost monitorizate, ca ulterior polițiștii de frontieră să intervină pentru reținerea lui în flagrant. Deși persoana a încercat să fugă, abandonînd coletele, echipa a acționat operativ și, nu departe de locul infracțiunii, aceasta a fost prinsă.

Din cercetările primare s-a stabilit că bărbatul este locuitor al or. Lipcani, raionul Briceni, în vîrstă de 29 de ani. În cadrul audierilor, acesta și-a recunoscut intențiile de a transmite un lot de țigări unor necunoscuți din Romînia.

În cele trei colete s-au depistat 2500 de pachete de țigări, marca Ritm. Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată și depozitată la sediul SPF ”Lipcani”, pînă la elucidarea circumstanțelor.


La ora actuală, polițiștii de frontieră din Direcția regională NORD documentează cazul sub toate aspectele legale, ca la final să fie luată măsura de sancționare a persoanei pentru fapta comisă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?