Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Un tren a sărit de pe șine, din cauza unui segment de cale ferată rupt

24 noi. 2017,, 10:51   Externe
2131 0

Cel puțin trei oameni au murit și alți zece au fost răniți după ce un tren de pasageri a deraiat, vineri, în nordul Indiei, din cauza unui segment de cale ferată rupt, potrivit autorităților locale, relatează Reuters.

Trenul care lega statele indiene Goa și Patna avea 13 vagoane, a anunțat Ministerul Transporturilor din India, fără să precizeze cauza exactă a accidentului.

”O anchetă este în plină desfășurare. Pînă în prezent, știm că trei persoane au murit și alte zece au fost transportate la spitalele din apropiere”, a declarat un reprezentant al Ministerului indian al Transporturilor.

Cu toate acestea, directorul general adjunct al Poliției din Uttar Pradesh, stat în apropierea căruia a avut loc accidentul, a afirmat că acesta, cel mai probabil, s-a produs din cauza faptului că o parte a căii ferate era ruptă.

Pe parcursul ultimului an, în India au avut loc zeci de astfel de accidente. La începutul lunii august, zeci de persoane au murit și peste 160 au fost rănite în urma unui accident feroviar. La 19 august, în apropierea statului Uttar Pradesh, 23 de persoane au murit și alte 150 au fost rănite în urma unui accident similar.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?