Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Zilele Filmului German la Chişinău au ajuns la cea de-a VIII-a ediţie

23 noi. 2017,, 15:30   Afiș
2624 0

Cea de-a VIII-a ediţie a Zilelor Filmului German la Chişinău, care se vor desfăşura pînă la 25 noiembrie, va începe astăzi la Cinematograful „Odeon” din capitală.

Potrivit organizatorilor, în program sînt incluse filme pentru toate vîrstele, producții germane recente cu subtitrări în limba moldovenească și rusă. Intrarea este liberă la toate proiecțiile.

Proiecţiile vor începe astăzi la ora 16.00 cu filmul artistic „Jack” de Edward Berger. Este un film despre dezvoltarea unui băiat, care a învățat de mic să-și asume responsabilitatea. Spre final, el ne surprinde cu o decizie care dezarmează prin curajul ei.

Tot azi, la 18.30, va fi proiectat filmul „24 de săptămîni” de Anne Zohra Berrached. Pelicula prezintă o dramă extrem de profundă despre o mamă însărcinată, care se confruntă cu decizia ce pare fără de soluție de a da naștere unui copil cu handicap sau nu. Potrivit organizatorilor, este un film curajos și cu o narațiune consecventă, care te face să reflectezi o lungă perioadă de timp.

Mîine, la 16.00, la Cinematograful „Odeon” va rula filmul pentru copii „La nivelul ochilor” de Evi Goldbrunner şi Joachim Dollhopf, iar la 18.00 - filmul documentar „Friedland” de Frauke Sandig.


Sîmbătă, la ora 16:00 spectatorii vor putea urmări filmul „Copiii lunii” de Manuel Stacke, și la 18.00 - filmul „Un cadou de la zei” de Oliver Haffner.

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural German „Akzente” și susținut de Institutul Goethe din România.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?