Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Știrea importantă comunicată de Igor Dodon

23 noi. 2017,, 13:20   Societate
9424 12

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a comunicat că așa cum a promis, camerele de primire publică pentru dialog direct cu locuitorii orașelor și satelor de pe ambele maluri ale Nistrului au fost deschise, transmite NOI.md.

Șeful statului a scris pe rețelele de socializare că de luni, 27 noiembrie, cetățenii sînt așteptați la birourile situate în orașul Rezina, satele Coșnița și Varnița. Audiența cetățenilor va fi efectuată cu regularitate.

Președintele a subliniat că o astfel de inițiativă este lansată pentru prima dată, de la proclamarea independenței Republicii Moldova.

«Noi primim de la sute de cetățeni de-ai noștri, care locuiesc în această regiune sute de solicitări din diverse domenii: social, economic, juridic, care pot fi soluționate de către autorități», a scris Igor Dodon.

Potrivit spuselor dlui, este examinată posibilitatea deschiderii unor astfel de birouri în majoritatea raioanelor Moldovei. Activitatea birourilor publice respective are menirea să elimine barierele birocratice, să sporească eficiența și operativitatea administrației președintelui, în cazurile de acordare a asistenței necesare locuitorilor de pe ambele maluri ale Nistrului.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?