X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

O deputată britanică devenit bunică la doar 37 de ani!

24 noi. 2017,, 00:30   Externe
2307 0

Deputata laburistă Angela Rayner a anunțat că a devenit bunică.

Ea a scris în reţele de socializare: „La ora 6 dimineața, după o seară plină de evenimente, am devenit bunică”. Angela Rayner a mulțumit doctorilor și asistentelor de la Spitalul NHS Tameside și și-a luat, în glumă, numele de „grangela” (de la grandmother - n.r.)

Ministru al Educației în guvernul Marii Britanii din umbră, Angela Rayner, l-a născut pe primul său fiu, Ryan, pe cînd avea doar 16 ani și a declarat, anterior, că faptul că a devenit mamă în adolescentă practic „a salvat-o”. Colegii ei parlamentari au felicitat-o, scriind mesaje pe rețelele de socializare.

La începutul acestui an, la o conferință a laburiștilor din Brighton, Angela a povestit cum faptul că a fost o mamă adolescentă a salvat-o, practic, pentru că avea „un suflet mic de care să aibă grijă. „Voiam să dovedesc că pot să fiu o mamă bună și, în sfîrșit, aveam pe cineva care să mă iubească atît de mult cît meritam să fiu iubită, și asta a reprezentat, de fapt, sarcina pentru mine”.


Rayner a vorbit deschis și direct despre educația sa, despre viața care a fost diferită față de cea a majorității colegilor săi din Parlament. Angela nu are studii superioare, dar are „un masterat în viața reală”, după cum afirma ea. Viața ei mergea într-o direcție greșită pînă cînd centrul laburist Sure Start i-a oferit ei, copiilor ei și prietenilor săi sprijinul de care avea nevoie pentru a crește și a se dezvolta, după cum a povestit chiar ea, adăugînd că fără serviciile publice de sănătate, fiul ei Charlie, care s-a născut prematur, nu ar fi putut supraviețui.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?